وصفة تحضير كيفية عمل البيتيفور
المكوّنات
1/2 كوب سمنة بلدي
1/2 كوب سمنة روابي
1/2 باكو بودر
1/2 كوب سكر
2 بيضة
فانيليا
دقيق حسب العجنة
طريقة التحضير
نضرب السمنة كويس بالمضرب الكهربائي وبعد كده نطحن السكر ونضربه كويس اووي مع السمنة
بعد كده تضيفي البيض والفانيليا وتضربي كويس اووي
حتضيفي البودر وتنزلي الدقيق بالتدريج لحد ماتتكون عندك عجينة ملسة
ممكن تقسميها وتضيفي عالنص التاني منها كاكاو ويبقي بالشيكولاتة
حتغطيها وتسيبيها ترتاح ربع ساعة وبعد كده تبتدي تقطعيها بالقمع او بماكينة البيتيفور
حتبتدي تسويها علي درجة حرارة 200 لحد ما القعر ياخد لون روز
وخلي بالك وانتي بتخبزي البيتيفور الشيكولاتة لازم تحطي معاهم وحدتين فانيليا عشان دول اللي حيعرفوكي انه استوي ولا لسه
وبالف هنا وشفا يااارب
***********
بلغ الادارة عن محتوى مخالف من هنا
ابلغون على الروابط التي لا تعمل من هنا