وصفة تحضير كيفية عمل شيش طاووق
المكوّنات
صدور فراخ مقطعه مربعات
كوب زبادي
3 معالق زيت
ليمونه
معلقه خل
فلفل
بابريكا
قرقه
بصل
توم بودره
بهارات مشكله زي ماتحبي
ملح
معلقه عسل
طماطم مقطعه مربعات كبيره
بصل مقطع مربعات كبيره
فلفل مقطع مربعات
طريقة التحضير
هنضف الفراخ كويس ونخلطها مع كل اللي فوق ماعدا الخضار ونسيبها اقل حاجه ساعتين في التلاجه
هنخرجها وهنحطها في اسياخ فراخ وبصل وطماطم وفلفل لحد مانخلص الكميه
هنحطها في الفرن ربع ساعه مع رشه زيت في صينيه تيفال وبعدين هنطلعها على النار في نفس الصينيه ونبدا نقلبها حتى تحمر وتنضج
بنكون محضرين فحمه مولعه بنحطها في الصينيه على جمب في حته فويل ونحط عليها نقطه زيت ونغطيها عشر دقايق وبالف هنا وشفا يارب تكون عجبتكم
***********
بلغ الادارة عن محتوى مخالف من هنا
ابلغون على الروابط التي لا تعمل من هنا