طريقة تحضير وصفة بانا كوتا بالفراوله
المكوّنات
كوب كريمه 200 مل
كوب حليب 200 مل
كيس فانيليا
1/4 كيلو فراوله
2 ملعقه ص جيلاتين
3 ملاعق ك سكر
3 ملاعق ك ماء بارد للجيلاتين
3 ملاعق ك ماء بارد للجيلى
1 ملعقه ك جيلى فراوله
الخطوات
على النار نزلت الكريمه
-الحليب
- سكر قلبتهم كويس، دوبت الجيلاتين فى الماء ونزلتهم على الخليط السابق ومعاهم فانيليا وسيبتهم على نار هاديه لحد ما اخد قوام كريمى، وزعتهم فى اكواب بحيث يصل للنصف فقط
الفراوله قطعتها مكعبات صغيره وهرستها بالشوكه، دوبت الجيلى فى الماء ونزلتهم على الفراوله المهروسه وقلبتهم، وحطتهم على البانا كوتا بعد ما جمدت
صورة الخطوة 2 من وصفة بانا كوتا بالفراوله
ممكن استبدال الفراوله بـ قطع مناجو وجيلى مانجو
=========
بلغ الادارة عن محتوى مخالف من هنا
ابلغون على الروابط التي لا تعمل من هنا