كيفية تحضير وصفة بانية بتتبيلة بسيطة وطعم رائع
المكوّنات
كيلو صدور بانية مغسول ومتصفي جيدا من المية
بصلة وسط مفرومة ناعم
1 طماطم وسط مفرومة ناعم
مكعب ماجي
معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة فلفل
ملعقة صغيرة من كل نوع من التوابل:
زعتر
بابريكا
زنجبيل
ثوم وبصل باودر
رشة سكر
ملعقة كبيرة خل
ملعقة كبيرة عصير ليمون
ملعقة كبيرة حليب أو زبادي
2 بيض مضروب مع معلقة كبيرة حليب وملح وفلفل
1 كوب دقيق
نصف كوب بقسماط مطحون
2 ملعقة كبيرة نشا
الخطوات
نتبل البانية بكل التوابل وننقعها لمدة ساعتين أو طول الليل
نصفي البانية من الخلطة ونشيل اي بواقي بصل وطماطم من عليه علشان الزيت ميتحرقش
نغطي البانية بالبيض وبعدها خليط الدقيق ونضعه بالثلاجة لمدة ساعه او بالفريزر لمدة نص ساعه
نحضر مقلاه غويطة ونضع زيت غزير ومعلقة صغيرة زبده على نار متوسطة ونحمر فيه البانيه دقيقتين على كل جنب ونطلعه على ورق مطبخ وبعدها نضعه في طبق التقديم......... وبالف هنا
=======
بلغ الادارة عن محتوى مخالف من هنا
ابلغون على الروابط التي لا تعمل من هنا