طريقة تحضير وصفة عمل الكبدة الاسكندراني
المكوّنات
٤
½ كيلو كبدة شرائح
حبة فلفل اخضر شرائح
فصين ثوم مفرومين
معلقة صغيرة ملح
½ معلقة صغيرة كمون
½ ملعقه صغيره كزبرة ناشفة
½ ملعقه صغيره بابريكا
رشة شطة (اختياري)
عصير ليمونة
معلقة خل كبيرة
¼ كوب زيت
قطعة لية ضاني (اختياري)
الخطوات
نقوم بتسخين الزيت جيداً في مقلاة
نضيف الكبدة الشرائح ونقلب حتى تتغير لونها
نضيف الثوم ثم الملح والبهارات ونخلط جيداً
نضيف الخل وعصير الليمون واخيرا الفلفل الاخضر ونخلط لمده خمس دقائق
ترفع من على النار وتقدم بجانب معكرونة أو مع خبز مصري أو فينو ومخلل وبالهناء والشفاء
=
بلغ الادارة عن محتوى مخالف من هنا
ابلغون على الروابط التي لا تعمل من هنا