وصفة تحضير كيفية عمل الكانيلوني
المكوّنات
كوب دقيق
كوب لبن
3 بيضات
0.25 ملعقه ملح
رشه فلفل
قليل زيت للتحمير
0.25 كيلو لحمه مفرومه
2 بصله
ملعقه صلصه
طريقة التحضير
نضيف الدقيق على اللبن ونقلبهم كويس وبعدها نضيف البيض والملح والفلفل
نضع طاسه على النار ونضع فيها نقطه زيت ولما تسخن ناخد كابشه من الخليط ونصبها في الطاسه لمده دقيقه
نلاقي الحروف استوت نقلبها على الناحيه ونكرر ده في كل الخليط
المقدار ده بيعمل 10 وحدات كريب
لما يتغير لون البصل نضيف اللحمه والملح والفلفل ونهدي النار لغايه مايستوي حوالى 10 دقايق
نعصج اللحمه المفرومه يعنى نبشر البصل ونحطه في حله على النار ونضيف عليه حبه زيت
ندخلها الفرن لمده ربع ساعه وبعدها يكون الكانيلوني جاهز وبالهنا والشفا
نفرد واحده الكريب ونحط فيها ملعقه عصاج ونلفها ونكون محضرين صينيه ونرص فيها الكريب وندهن الوش بالصلصه
***********
بلغ الادارة عن محتوى مخالف من هنا
ابلغون على الروابط التي لا تعمل من هنا